Renault ZOE: Lansat în România

0
65

Renault ZOE

ZOE reprezintă, pentru Renault, vârful de lance al domeniului Zero Emisii. Veritabil concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectării acestui model sută la sută electric s-au depus peste 60 de brevete de inovație. Bateria litiu-ion de 22 kWh și motorul electric sincron, cu rotor bobinat și putere de 65 kW (88 CP), furnizează instantaneu cuplul maxim de 220 Nm, acceleraţiile liniare şi reprizele fiind energice încă de la pornire. Are o arie de acțiune de până la 150 km, în funcţie de stilul de condus, drum şi condiţiile meteo, Renault ZOE având cea mai ridicată autonomie din categoria sa.
În România, Renault ZOE este disponibil în două versiuni: ZEN și LIFE. Prețurile de lista pornesc de la 20.900 euro, TVA inclusă, pentru versiunea LIFE, și 22.000 euro, pentru ZEN, la care se adaugă costul de închiriere a bateriei, care începe de la 79 euro/lună. Mașina se livrează împreună cu un cablu de reîncărcare, ce suportă o putere de până la 43 kW (bornă trifazată de 32 A), ce asigură o încărcare completă în interval de o jumătate de oră.

Articolul precedentBMW Seria 3 facelift
Articolul următorSeat Ibiza: Adus la zi
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi + 7 =