Seat e-Mii, mașina cu mii de… fani

0
72

Vrea Seat să intre pe piața automobilele electrice? Răspunsul este Seat e-Mii, un concept electric. Deocamdată va fi folosit doar de angajații Seat într-un program de ride-sharing.

Seat e-Mii (1)Seat e-Mii este impulsionat de un motor electric de 82 de cai putere, ajunge la o 100 km/h în 11,3 secunde, iar viteza maximă este 128 km/h. Conceptul are o autonomie de 160 de kilometri, iar acumulatorul poate fi încărcat la 80 la sută din capacitate în numai o jumătate de oră.

Seat e-Mii (3)Deocamdată, zece unități vor fi testate de angajații Seat. Acestea vor fi adaptate cu un sistem de navigație care va ajusta traseul în funcție de trafic.Seat e-Mii își va găsi singur locul de parcare și te va ajuta să-ți faci plățile online.

Seat e-Mii (5)Accesul în concept se face doar cu ajutorul telefonului mobil. Șeful Seat, Luca de Meo, nu s-a grăbit să înlăture misterul când a fost întrebat dacă acest concept va intra în producția de serie. Un lucru este cert. Constructorul spaniol a anunțat în urmă cu câteva timp că intenționeze să producă un model electric în anul 2019, pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Seat e-Mii (7)Sursa foto: www.autocar.co.uk/

Articolul precedentPorsche 968: Ultimul unicorn
Articolul următorMichelle Christensen și pasiunea pentru mașini
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 7 = saizeci trei