Subaru va lansa primul său model electric în 2021, cu un nume interesant

0
73

Până acum, constructorul japonez Subaru nu și-a arătat intenția de a construi un model propulsat exclusiv de motoare electrice. Însă parteneriatul cu Toyota pentru dezvoltarea unei astfel de platforme este pe cale să dea roade, dând naștere primului model electric Subaru, pe care constructorul ni-l dezvăluie parțial.

Chiar dacă imaginea nu este foarte concludentă, ne putem da seama ușor că este vorba despre un SUV. Suntem convinși că nimeni nu se aștepta la altceva.

Noul EV Subaru va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Tokyo, adică luna în octombrie 2021, unde vom vedea un concept cu specificații foarte apropiate de cele ale viitorului model de serie. Din acest teaser tragem și concluzia că Subaru pregătește o schimbare de design, pe care ne așteptăm să-l vedem aplicat întregii game.

Din puținele informații cu privire la platforma tehnică prezentate de Subaru la începutul acestui an, reiese că noul EV va avea o autonomie de 500 km și dimensiuni similare cu ale modelului Crosstrek Hybrid.

Evoltris este denumirea aleasă de Subaru pentru primul model electric și ne așteptăm să fie disponibil pe toate piețele importante la nivel global începând din 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× cinci = 20