TEST: Test Audi RS Q3 – RS cu pipeta

0
68
Standaufnahme Farbe: Misanorot

E destul de ciudat să începi cu o concluzie, dar adevărul este că RS Q3 este cel mai timid model Audi care poartă emblema gamei sportive. Este acesta un dezavantaj cumva? Depinde cine îl conduce.

Afirmaţia mea vine raportată doar la modelele RS, o gamă faţă de care nu am nicio reţinere în a recunoaşte că nutresc o admiraţie aparte. Nu acelaşi lucru l-aş putea spune şi despre Q3, model pe care îl înţeleg doar parţial, nefiind tocmai genul de automobil pe care l-aş parca în faţa casei. Totuşi, RS Q3 şi-ar merita acel loc, ipotetic vorbind, tocmai pentru că este un Audi RS. Să fi fost aceasta concluzia mea şi după testul efectuat în Austria?

Standaufnahme    Farbe: Misanorot

Am convieţuit aşadar preţ de câteva zile cu un RS Q3 ˝roşu ca focul ca să-i surâdă norocul˝. Aşteptările erau mari, întreţinute de ani de zile în care salivam efectiv de fiecare dată când…

Citiţi continuarea pe www.floteauto.ro

Articolul precedentTEST: Renault Clio GT Line
Articolul următorGalerie foto: Salonul auto de la Geneva – 2017
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + = 11