Transport in comun sigur si confortabil

0
69

Bucureştenii care circulă cu autobuzul 104 au zilele acestea motive de bucurie. Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) testează pe această linie noul Mercedes-Benz Citaro. Care sunt avantajele? Călătoria este gratuită, iar confortul ridicat.

Aşa că, dacă aveţi drum prin zonă, veţi beneficia o experienţă plăcută încă de la urcarea în autobuz. Accesul este uşor, datorită podelei coborâte şi structurii joase a treptelor. Scaunele sunt comode, spaţiul suficient, iar dacă nu prindeţi loc pe scaun, sistemul flexibil de prindere este la îndemână şi sigur în timpul mersului. Şi să nu uităm de un aspect foarte important, mai ales pe caniculă: aerul condiţionat este asigurat de aerotermele controlate termostatic aflate pe pereţii laterali.

transport in comun (7)Noul Citaro are un motor Euro VI şi echipament de control al emisiilor poluante, ceea ce reprezintă un câștig pentru transportul în comun. Propulsorul este fiabil, economic şi utilizează tehnologia BlueTec®6 pentru motoare diesel. De asemenea, mediul înconjurător este protejat datorită nivelului scăzut de emisii poluante și de particule. Există și opțiunea cu gaz natural comprimat (NGT), care oferă reducerea costurilor cu combustibilul şi, de asemenea, reducerea emisiilor poluante.
Motoarele diesel sau pe gaz natural comprimat cu o putere de 300 CP și 360 CP contribuie la economisirea carburantului și asigură deplasarea rapidă în trafic.
Autobuzul se află în trafic pentru două săptămâni (începând cu 9 iulie). Nu putem decât să sperăm ca, în viitor, cât mai multe asemenea autobuze să ne transporte în siguranță și confortabil în drumurile noastre zilnice prin București.

transport in comun (2)

Articolul precedentFiat 500: tehnologie versus timp
Articolul următorMai puține mașini cu probleme tehnice pe șoselele din România
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × 4 =