Vantage GT8: surpriză pentru fani

0
40

Vantage GT8Auto Test Magazin a descoperit că Aston Martin pregătește o surpriză pentru fanii care asteaptă cu nerăbdare următorul model. Producătorul britanic vrea să scoată pe piață, la începutul anului 2017, un Vantage GT8.

Din păcate vor fi produse doar 150 de exemplare Vantage GT8.

Deocamdată sunt puține informații legate de acest bolid,iar cei care vor un auto test cu Vantage GT8 vor trebui să mai aștepte. Se știe că majoritatea componentelor vor fi din fibră de carbon. Mașina va fi mult mai puternică decât precedentele modele și va fi echipată cu un motor V8 de 4,7 litri care va produce aproape 450 de cai putere, cu 20 mai mult decât V8 Vantage S. Auto Test Magazin a aflat că automobilul Vantage GT8 va avea nevoie de 4,5 secunde ca să ajungă la suta de kilometri. Prețul unui astfel de bolid este o surpriză pentru fani: cel puțin 250.000 de dolari

Vantage GT8 Vantage GT8

Articolul precedentMercedes Clasa C: Călătorii cu stil
Articolul următorDe vorbă cu Leonard Doroftei despre maşini
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ unu = 10