24 septembrie – Ziua Libertatii de Miscare

0
34

Ministerul Transporturilor și companiile de transport din cadrul acestuia marchează, în data de 24 septembrie, Ziua Libertatii de Miscare. Cu această ocazie va fi lansat un concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei, despre mobilitate și despre libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales.

226 concurs.cdrConcursul constă în transmiterea, pe pagina de Facebook a evenimentului, a unor fotografii originale, care să promoveze ideea centrală a mesajului Zilei Libertății de Mișcare. Imaginile pot fi transmise în intervalul 24 septembrie – 26 octombrie, urmând ca desemnarea și decernarea premiilor să se facă în data de 27 octombrie, în cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor.

O parte dintre premii vor fi oferite de către Registrul Auto Român și vor consta în abonamente pentru un un an la  Revista AutoTest, revistă editată  de RAR. Detalii referitoare la celelalte premii, precum și regulamentul de participare la concursul foto, sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/937957822916573/

Articolul precedentReparatii parbrize
Articolul următorViata ca o calatorie… pe doua roti
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi × 8 =