Visul gurmanzilor: SUV dotat cu cuptor de pizza

0
2633
Lexus GX Monogram/Sursa FOTO: Lexus

Lexus a decis să-i cucerească pe clienții care își doresc să-și petreacă timpul liber în aer liber. Producătorul japonez s-a aliat cu o companie de electrocasnice și a gândit un concept special: un SUV care este echipat cu cuptor de pizza, dar și cu minibar.

Lexus GX Monogram este un SUV de teren personalizat, dotat cu cuptor de pizza și minibar

Pentru acest proiect inedit, constructorul japonez Lexus a colaborat cu compania de electrocasnice Monogram. Interiorul conceptului este luxos, iar aici găsim tapițerie din piele neagră și maro deschis, și o consolă centrală lungă ce separă chiar și scaunele din spate. Pasagerii din spate dispun de o masă pliabilă și o consolă rece pentru răcirea alimentelor. Între scaunele din față, Lexus a montat și o presă termică cu gheață pentru băuturi.

Dar cele mai importante piese le găsim în portbagaj. GX Monogram este echipat cu un cuptor de pizza și un minibar pentru vinuri, completat de un sertar pentru tacâmuri și o zonă pentru pahare. Conceptul include și coșuri de gunoi, conform site-ului oficial Lexus.

GX Monogram se distinge la exterior prin accente de bronz pe sigle, mânere și barele plafonului. Jantele au un design nou, iar cele două uși laterale pentru portbagaj adaugă un plus de stil. Exteriorul este completat de geamuri laterale spate false, menite să ascundă minibarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 7 = paisprezece