Noul Lexus LBX a fost lansat în România. Care este prețul

0
79

Noul Lexus LBX este disponibil și în România și prima lui apariție a avut parte de un eveniment special. Oficialii au prezentat modele, dar au și precizat care este „prețul de pornire”.

Ce propune Noul Lexus LBX

Noul Lexus LBX își face apariția în România de luna aceasta și își „propune” să redefinească segmentul crossover-urilor cu motorizare hibridă prin combinația sa unică de calitate superioară și design accesibil și rafinat. Modelul are disponibile mai multe niveluri de echipare, împărțite în patru atmosfere distincte: Elegant, Relax, Emotion și Cool. Primele două se concentrează pe lux și rafinament și se remarcă prin exteriorul monocolor, în timp ce Emotion și Cool aduc un aer mai dinamic și sportiv, cu caroserie bi-ton și jante din aliaj de 18 inch.

Există și un model de top, Original Edition, disponibil în doar 2000 de exemplare pentru clienții din Europa, care combină caracteristicile principale ale atmosferei Cool, inclusiv caroseria bi-ton și jantele de aliaj negru mat de 18 inch.

Interiorul LBX Emotion impresionează prin tapițeria din piele sintetică perforată, accentele roșii și cusăturile contrastante, în timp ce LBX Cool oferă un design dinamic, cu tapițerie și piele în tonuri de negru/gri închis, completate de detalii de cupru și cusături. Pielea sintetică în nuanțe subtile Forest Brown sau Ammonite Sand adaugă eleganță interiorului LBX Elegant, în timp ce LBX Relax se distinge prin tapițeria semi-anilină în nuanțe Saddle Tan sau Black, cu cusături distincte Tatami.

Lexus LBX propune și un interior simplu și rafinat, axat pe trei elemente cheie: vizibilitate excelentă, spațiu interior generos și o consolă centrală dotată cu tehnologii de ultimă generație.

Cât costă noul Lexus LBX

Noul sistem de propulsie hibrid al lui Lexus LBX este condus de un motor VVT-iE de 1.5 litri, ce oferă o eficiență termică remarcabilă. Iar aici vorbim despre o tehnologie avansată, îndelung cercetată și testată, inspirată din Formula 1. Cu o putere totală de 136 CP DIN / 100 kW și un cuplu maxim de 185 Nm, LBX accelerează de la 0 la 100 km/h în 9,2 secunde pentru modelul cu tracțiune față și 9,6 secunde pentru cel cu tracțiune integrală.

Lexus LBX își propune să ofere experiența inconfundabilă Lexus Driving Signature într-o mașină compactă, combinând confortul și controlul cu o manevrabilitate excepțională. Platforma globală GA-B pentru mașini mici a fost implementată pentru a îmbunătăți performanțele dinamice și pentru a asigura un centru de greutate scăzut și o poziție la volan similară cu cea a unui sedan, oferind în același timp avantajele unui SUV.

LBX este echipat cu a treia generație a sistemului Lexus Safety System +. Este vorba de o strategie ce integrează multiple tehnologii avansate de siguranță activă, asigurând protecția atât a conducătorului auto, cât și a pasagerilor.

Noul Lexus LBX va avea în România, conform site-ului oficial, un preț de pornire de la 38.227 de Euro (TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 4 = sapte