Mitsubishi Outlander va debuta în Europa în 1 octombrie

0
2277

Mitsubishi a anunțata data la care va prezenta oficial varianta europeană a SUV-ului Outlander. Noul model va debuta în data de 1 octombrie 2024.

Mitusbishi va mări gama europeană de modele cu noua generație a SUV-ului Outlander. După o serie de lansări de modele bazate pe platforme din cadrul grupului Renault ca noile Colt și ASX, constructorul nipon va aduce în Europa și modelul Outlander.

Acest este comercializat deja din 2022 în America de Nord, Australia și Japonia. Mitsubishi lucrează deja de ceva vreme la versiunea europeană a SUV-ului construit pe platforma CMF-CD.

Outlander plug-in hybrid

În Europa, noul Outlander va veni în varianta plug-in hybrid ce va utiliza tracțiunea integrală și două motoare electrice. Constructorul nu a dat alte detalii tehnice pentru varianta europeană a modelului Outlander. Pe piața americană, Outlander PHEV utilizează motorul pe benzină de 2.4 litri și o baterie de 20 kWh care îi asigură o autonomie în mod electric de 87 kilometri.

Modelul ce va fi lansat în toamnă la Madrid este a patra generație a unui SUV de succes pe care Mitsubishi l-a vândut în Europa încă din 2013. Peste 200.000 de exemplare au fost vândute până acum.

Outlander PHEV va fi prezentat în premieră în cadrul unui eveniment live la Madrid, pe 1 octombrie, care va fi, de asemenea, transmis în direct. Noul Mitsubishi Outlander începe producția la sfârșitul anului 2024, alăturându-se gamei revitalizate a companiei și urmând lansărilor recente ale noului ASX facelift și ale noului Colt.

Vă recomandăm și:

Mitsubishi ASX facelift: inspirat de fratele lui

Mitsubishi Outlander PHEV: Triplă dinamică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − unu =