Mitsubishi ASX facelift: inspirat de fratele lui

0
52

Mitsubishi ASX facelift și-a făcut și el apariția în peisajul auto de la noi din țară. Mașina împrumută destul de multe elemente de la Renault Captur. Prețul de pornire nu a fost încă anunțat, dar există „un orizont de preț”.

Mitsubishi ASX facelift are destul de multe legături cu Renault Captur. Care sunt asemănările

După ce Renault și-a actualizat modelul Captur, Mitsubishi a urmat rapid cu propria sa versiune. Și a apărut Mitsubishi ASX facelift! ASX facelift primește un nou aspect, inspirat, așa cum era de așteptat, de designul fratelelui său, Renault Captur. Mașina împrumută multe elemente de la Captur, inclusiv o nouă bară de protecție și faruri restilizate.

Partea frontală este acum dominată de o grilă mai evidentă, finisată în negru, cu inserții cromate în partea superioară. În plus, noi modele de jante sunt disponibile, în timp ce partea din spate a rămas neschimbată.

Ce motorizări are Mitsubishi ASX facelift

ASX facelift împarte cu Captur și gama de motorizări. Opțiunile includ un motor de 1,0 litri cu 90 CP, cuplat cu o transmisie manuală cu 6 trepte, și o motorizare mild-hybrid de 1,3 litri cu 140 CP, disponibilă cu o transmisie manuală sau automată cu 6 sau 7 trepte, respectiv. Pentru cei care caută performanțe mai mari, există și o versiune full-hybrid, cu o putere de 145 CP, ce utilizează un motor de 1,6 litri și două motoare electrice, plus o baterie de 1,2 kWh.

Deși prețurile nu au fost încă anunțate oficial de către Mitsubishi, se așteaptă ca acestea să fie similare cu cele pentru Renault Captur. Astfel, se estimează că prețul de pornire ar putea fi cuprins între 19.000 și 20.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 × = optsprezece