Ford Mustang Mach-E, 916,74 kilometri cu o singură încărcare. Video

0
1374
Ford Mustang Mach-E/Captură YouTube

Un Ford Mustang Mach-E a reușit o performanță remarcabilă. Mașina a parcurs 916,74 kilometri cu o singură încărcare într-un test organizat pe șoselele din Marea Britanie.

Un Ford Mustang Mach-E a parcurs 916,74 kilometri cu o singură încărcare și a depășit cu aproape 300 de kilometri cifrele oficiale de autonomie

Testul cu acest Ford Mustang Mach-E a fost organizat la inițiativa a doua companii- Bridgestone și Webfleet- și a durat peste 24 de ore. Această distanță depășește semnificativ autonomia oficială a modelului, care este de aproximativ 600 de kilometri, dar cei care au organizat testul au precizat că mașina a fost „încălțată” cu anvelope speciale Bridgestone, cu rezistență scăzută la rulare, iar jantele de 19 inch au fost înlocuite cu unele de 18 inch.

Performanța nu este recunoscută de Guinness World Records, care precizează că recordul pentru cea mai lungă distanță parcursă de un vehicul electric cu o singură încărcare este de 2.573 de kilometri, stabilit de un vehicul dezvoltat de studenți și nu de o mașină de serie.

Întreaga aventură a fost documentată, inclusiv cu înregistrări video și citiri ale odometrului, pentru a valida rezultatele obținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei − 1 =