Lego McLaren P1: replică în mărime naturală pilotată de Lando Norris

0
134

Lego și McLaren și-au unit forțele pentru a crea o replică 1:1 a modelului McLaren P1. Construit din piese Lego Technic, modelul unicat a fost pus la încercare de pilotul de Formula 1 Lando Norris pe circuitul Silverstone.

Grupul Lego și McLaren Automotive au recreat un supercar McLaren P1 în întregime din piese Lego Technic. Mașina în mărime naturală conține 342.817 elemente Lego Technic și un motor electric fiind prima construcție de mari dimensiuni realizată vreodată de Grupul Lego, capabilă să finalizeze un tur întreg al unui circuit de curse.

Pentru a pune la încercare automobilul construit din piese Lego, McLaren a apelat la pilotul  britanic de Formula 1 Lando Norris. Acesta a parcurs un tur al circuitului Silverstone la volanul mașinii creată din elemente Lego.

Supercar reconstruit din Lego

Marele proces de construcție a prins viață cu ajutorul a 23 de specialiști în design, inginerie și construcție din cadrul grupului Lego și McLaren Automotive, cu 8.344 de ore de dezvoltare și construcție, ce au necesitat 393 de tipuri diferite de elemente Lego Technic. Automobilul rezultat are o greutate de 1220 kilograme și utilizează un sistem de propulsie electric.

McLaren și Lego au colaborat de multe ori, câteva din modelele performante McLaren fiind oferite sub formă de seturi Lego. Chiar și modelul McLaren P1 există la o scară de 1:8 în oferta Lego Technic.

Vă recomandăm și:

McLaren P1™ făcut de LEGO

McLaren P1: Hypercarul original

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 5 = cinci