Mercedes-Benz, „cadou” special, în urma succesului din Formula 1. FOTO

0
12
AMG GT 63 Pro 4MATIC+ „Motorsport Collectors Edition”/Sursa FOTO: Mercedes

AMG GT 63 Pro 4MATIC+ „Motorsport Collectors Edition”. Acesta este cadoul prin care Mercedes-AMG a sărbătorit alături de partenerul Petronas colaborarea de succes din Formula 1. Este vorba despre o ediție limitată de doar două sute de exemplare. Rezultatul este spectaculos…

Mercedes-AMG sărbătorește succesul său în Formula 1 și lansează ediția limitată AMG GT 63 Pro 4MATIC+ „Motorsport Collectors Edition”

Designul mașinii este puternic influențat de tema echipei Mercedes-AMG PETRONAS F1 și are numeroase elemente vizuale ce amintesc de actualul monopost de Formula 1. Culoarea de bază metalizată este inspirată din nuanțele utilizate de echipa de curse, iar stelele Mercedes pictate manual pe flancurile din spate, împreună cu dungile decorative de culoarea PETRONAS, conferă modelului un aspect dinamic și elegant.

Aceste detalii se întind de la aripile frontale până la plafon, iar în acest fel se subliniază legătura dintre mașina de stradă și performanțele echipei de Formula 1.

Jantele forjate negre sunt accentuate de turcoazul PETRONAS, iar o nuanță similară poate fi observată și pe etrierele de frână ale sistemului compozit ceramic AMG, conform informațiilor oficiale.

Mercedes-AMG GT 63 Pro „Motorsport Collectors Edition”, mașina care combină mașina de stradă cu peformanțele din Formula 1

Interiorul exclusivist al acestui model reflectă tema PETRONAS prin cusăturile și detaliile turcoaz, care se regăsesc pe scaunele AMG Performance pe volanul încălzit și pe alte elemente interioare precum panourile ușilor, planșa de bord, și pragurile AMG iluminate în aceeași nuanță distinctivă. Acestea sunt realizate din piele Nappa și microfibră.

Ediția limitată Mercedes-AMG GT 63 Pro „Motorsport Collectors Edition” reprezintă o piesă de colecție exclusivă, destinată pasionaților de performanță și design de top, conectând performanțele din Formula 1 cu luxul unei mașini de stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi + 3 =