Hyundai, bornă istorică: 100 de milioane de vehicule produse

0
607
Sursa FOTO: hyundai.com

Hyundai este în mod cert o marcă extrem de populară, mai ales pe continentul asiatic. Compania din Coreea de Sud a sărbătorit în ultima zi a lunii septembrie un moment special, după ce a produs mașina cu numărul o sută de milioane.

Hyundai Motor Company a produs o sută de milioane de vehicule în mai puțin de șase decenii.

Hyundai Motor Company a ajuns la o sută de milioane de vehicule produse la nivel global în cei 57 de ani de existență, conform informațiilor de pe site-ul oficial. Este una dintre puținele companii care a ajuns foarte rapid la această bornă, extrem de importantă. Iar momentul a fost sărbătorit într-un mod simplu, dar foarte simpatic. Pentru a celebra acest moment, compania din Coreea de Sud a organizat o ceremonie la uzina sa din orașul Ulsan, unde a livrat și primul autoturism produs după atingerea bornei de o sută de milioane.

Este vorba despre un model Hyundai Ioniq 5, care a fost predat clientului în cadrul unei ceremonii speciale. Evenimentul a inclus și o expoziție simbolică, denumită „100 de milioane și 1”, reflectând angajamentul Hyundai față de viitor.

Momentul festiv în care proprietarul își primește mașina/Sursa FOTO: hyundai.com

Uzina Ulsan și Istoria Hyundai

Uzina din Ulsan este operațională din anul 1968 și este una dintre cele mai mari unități de producție din lume. Primul model produs în serie de Hyundai a fost „botezat” Pony și a fost fabricat aici în 1975. Actualmente, fabrica reprezintă un hub central pentru electrificare, cu o instalație dedicată pentru vehicule electrice în dezvoltare.

Hyundai a depășit pragul de 50 de milioane de vehicule produse încă din anul 2013 și a reușit să apese serios pedala de accelerație după ce a deschis fabrici în Turcia, India, SUA și Republica Cehă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu × 3 =