Conceptul BMW Skytop va fi produs în serie limitată

0
112

Spectaculosul concept car BMW Skytop a fost prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d’Este, iar interesul major pe care l-a stârnit a determinat constructorul să producă acest model într-o serie limitată la 50 de exemplare.

BMW a decis că va produce o serie limitată a modelului BMW Skytop, prezentat sub formă de concept la concursul de Eleganță de la Villa d’Este din acest an. Feedback-ul pozitiv primit din partea publicul a motivat decizia oficialilor BMW. Noul model va fi produs într-o serie limitată de doar 50 de unități.

Decizia a fost anunţată de Adrian van Hooydonk, directorul BMW Group Design, la un eveniment găzduit de Casa BMW din Milano (Italia), unde a fost expus din nou studiul de design. De asemenea, a fost dezvăluit şi faptul că toate exemplarele BMW Skytop rezervate pasionaţilor şi colecţionarilor şi-au găsit viitorii proprietari într-un interval de timp foarte scurt. „BMW Skytop este un design cu adevărat exotic şi oferă o combinaţie de dinamică a condusului şi eleganţă la cel mai înalt nivel”, a declarat van Hooydonk. „Să putem anunţa în cele din urmă că acest automobil va fi construită este precum un vis devenit realitate. Vă mulţumim pentru răspunsul pozitiv din întreaga lume şi echipei pasionate care a lucrat la proiect.”

Serie limitată 50 de exemplare

Cu un design inspirat de modelele clasice BMW 507 și Z8, BMW Skytop este un roadster modern cu o caroserie elegantă cu linii musculoase.

Varianta de serie a modelului BMW Skytop ar urma să primească motorul V8 de 4,4 litri ce oferă 625 CP. Puterea va fi transmisă către toate cele patru roți prin sistemul de tracțiune integrală xDrive, iar cutia de viteze este automată cu 8 trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se va face în 3,3 secunde.

Modelul va fi echipat cu blocuri optice LED, plafon amovibil, ornamente din cristal, portiere cu închidere soft-close și sistem audio Bowers&Wilkins, printre altele.

Vă recomandăm și:

BMW și conceptul Skytop. GALERIE FOTO

BMW i Vision Dee: concept car prezentat în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu × = 7