BMW și conceptul Skytop. GALERIE FOTO

0
135

BMW a dezvăluit primele imagini și informații despre noul concept Skytop. Mașina va fi prezentată la Concursul de Eleganță Villa d’Este, eveniment ce se va desfășura în perioada 24-26 mai.

BMW prezintă conceptul Skytop, echipat cu motor V8 cu 625 CP

Concursul de Eleganță Villa d’Este este un eveniment prestigios care se desfășoară an de an în decorul superb de pe malul lacului Como. Iar cei de la BMW sunt convinși că acesta este locul perfect unde poate străluci și noul său concept, extrem de spectaculos și elegant, Skytop.

Sub această caroserie „se ascunde” un Seria 8. Conceptul este echipat cu cel mai puternic V8 al mărcii. Este vorba despre propulsorul de 4.4 litri, utilizat și în M8 Competition, care dezvoltă 625 de cai putere. Designul este inspirat de modele iconice precum BMW Z8 și 503. Culoarea exterioară a fost realizată special uzina BMW din Dingolfing.

Plafon din piele pentru noua bijuterie de la BMW

Conceptul Skytop dispune de faruri LED cu cel mai subțire profil disponibil în prezent. Una dintre cele mai spectaculoase piese este plafonul detașabil, împărțit în două părți. Acesta este confecționat din piele și adaugă un plus de lux și exclusivitate.

Sursa FOTO: BMW

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 + = noua