Hyundai Inster Cross: versiune off-road pentru modelul electric

0
53

Inster, cel mai mic model din gama Hyundai, primește și o versiune cross cu accente 4×4. Cu o gardă la sol mai mare și elemente de caroserie inspirate din lumea offroad-ului, Inster Cross se adresează celor care vor o mașină mică pentru escapade în natură.

După lansarea modelului Hyundai Inster în luna iunie, constructorul coreea completează gama modelului electric de oraș cu o versiune Cross. Aceasta primește o serie de elemente de caroserie inspirate din lumea offroad-ului pentru a atrage clienții care preferă un look mai robust.

Pe lista modificărilor regăsim elemente de protecție mai robuste, jante de 17 inchi cu design special și un portbagaj de plafon. Modelul primește și o nuanță dedicată pentru caroserie numită verde mat Amazonas. Cinci alte nuanțe sunt disponibile. La interior, Inster Cross va primi o tapițerie textilă cu accente galben-lime.

Variantă Cross

Hyundai nu a confirmat că cele două variante de putere ale modelului Inster vor fi disponibile și pentru modelul Inster Cross. Varianta cu baterie mai mare Long Range este însă disponibilă. Aceasta utilizează un motor electric de 115 CP și o baterie de 49 kWh ce permite o autonomie de 355 kilometri. Sistemul suportă încărcări rapide DC la maxim 120 kW, iar la un wallbox AC alimentarea se face cu maxim 11 kW. Modelul dispune și de sistem V2L (vehicle-to-load) ce permite alimentarea altor device-uri de la bateria mașinii.

Modelul oferă un pachet ADAS care include Highway Driving Assist 1.5, Smart Cruise Control si Forward Collision-Avoidance Assist 1.5. Interiorul este versatil, toate scaunele putând fi rabatate complet iar bancheta din spate (divizată 50/50), este formată din două scaune, care se pot culisa și se pot înclina independent.

Producția modelului Inster Cross va începe la sfârșitul acestui an la fabrica Hyundai din Coreea. Hyundai Inster are la bază modelul Casper, un model similar cu motorizare termică ce este comercializat pe piața din Coreea de Sud.

Vă recomandăm și:

Hyundai Inster: electrică de oraș cu 355 km autonomie

Hyundai Inster: rival electric pentru Dacia Spring

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − 8 =