Hyundai Inster: rival electric pentru Dacia Spring

0
134

Hyundai pregătește lansarea unui model electric de clasă mini numit Inster. Acesta va deveni un rival direct pentru modele ca Dacia Spring, Fiat 500e sau Citroen e-C3.

Coreenii de la Hyundai au publicat primele imagini teaser cu noul model electric numit Inster. Este o mașină de clasă mini cu propulsie electrică ce promite o autonomie de 355 kilometri.

Hyundai Inster va deveni un rival direct pentru alte modele electrice de segment A ca Dacia Spring sau Fiat 500e. Derivat din modelul Hyundai Casper, ce se vinde pe piața din Coreea încă din 2021 în variantă cu motor termic, noul Inster va debuta oficial la Salonul Internațional de Mobilitate de la Busan, Coreea de Sud la finalul lunii iunie. Varianta cu motor termic nu va fi vândută în Europa.

Hyundai Casper, versiunea comercializată în Coreea de Sud.

Crossover electric de oraș

Pe piața din Coreea, varianta electrică va fi comercializată sub denumirea Casper Electric.

Din imaginile teaser putem deduce că noul model electric de la Hyundai are un profil de mini SUV, lumini de zi LED și stopuri cu iluminare pixel cunoscute de la modelul mai mare Ioniq 5.

Nu au fost date alte detalii tehnice despre noul model, singura cifră comunicată fiind cea pentru autonomie: 355 kilometri în regim WLTP.

Vă recomandăm și:

Hyundai Ioniq 5 facelift: schimbări minore de design și baterie mai mare

Hyundai Bayon facelift: modificări minore pentru SUV-ul coreean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 − = trei