Nissan Project Trailgater – Sport și grătare

0
119

Un pick-up pe care să-l transformi în mașină de făcut grătare în aer liber sau de ieșit la picknic? Americanii zic că se poate, iar Nissan are și un proiect numit Trailgater în care au transformat un pick-up mediu Frontier într-un vehicul de „tailgating”.

Mai întâi să ne lămurim ce-i cu „tailgating”-ul. Dacă te uiți la varianta „doxată” este una dintre activitățile preferate ale urmașilor unchiului Sam în care găzduiesc sau participă la o adunare socială la care o masă informală este servită din spatele unui vehicul parcat, de obicei în parcarea unei arene de sport. Varianta neaoșă a mâncătorilor de hotdogi este să-ți faci un grătar și să bei o bere în spatele mașinii din parcare, înainte să intri la meci sau la un concert cu mulți wați. Probabil ca să ai suficientă energie să strigi sau să te agiți în timpul desfășurării evenimentului. Sau cum se spunea cândva pe la noi „să iei o gustărică la botu’ calului”… iar, la ora actuală, la coada mașinii.

Doar că alegerea între echipa favorită și petrecerea timpului liber în natură a fost transformată de Nissan Project Trailgater într-o experiență care combină înalta tehnologie în aer liber, cu capacitatea off-road a unui pick-up, cum este Frontier.

Sau, după cum spuneau cei de la Nissan, Frontier este conceput să permită proprietarilor pasionați să își desfășoare hobby-urile și interesele așa cum doresc, iar Proiectul Trailgater a fost creat împreună cu fanii sporturilor care speră măcar să-și vadă meciurile în afara sufrageriei lor, chiar și pe drumuri mai puțin parcurse.

Așa că Proiectul Trailgater se bazează pe Nissan Frontier PRO-4X 2025 care a fost echipat cu două televizoare gemene de 43 de inci și o bară de sunet puternică montată în benă pe un suport NISMO Off Road. Acestea sunt însoțite de un panou solar pliabil de 180W, un pachet personalizat de baterii cu litiu și electronice asociate, plus o conexiune Starlink pentru satelit. Întreaga configurație este concepută să transmită jocuri în flux aproape oriunde este disponibil un semnal prin satelit sau hotspot mobil.

Și, evident, niciun oblon de benă tranformat în masă nu trebuie rabatat fără „gustări”. În cazul de față Project Trailgater a integrat un răcitor și un frigider, o stație de gătit pliabilă și o chiuvetă. Piesa încorporată „grea” este grătarul cu propan, un dispozitiv personalizat cu balamale și focar, care se rabatează dintr-una din cele două platforme glisante CargoGlide.

Dacă vorbim despre aventurarea în medii de off-road Proiectul Trailgater extinde capacitatea lui Frontier de rulare cu mai multe piese și accesorii NISMO Off Road, inclusiv un kit de ridicare a suspensiei, brațe superioare forjate, amortizoare de înaltă performanță pentru spate și arcuri pentru puntea față. Iar dacă ne mai gândim la accesoriile din gama NISMO Off Road includem jante Axis de 17 inci cu capacitate de blocare a talonului, anvelope Yokohama Geolander M/T LT275/70R17, o evacuare Cat-Back de performanță făcută de MagnaFlow, un portbagaj și numeroase lumini suplimentare. Deci, unde vreți să vedeți urmărul meci?

Vă recomandăm și:

Nissan și Acciona – Micromobilitate urbană

Nissan Qashqai, record mondial la bungee jumping. FOTO & VIDEO

TEST: Un e-Nissan de (aproape) 400 CP

Nissan Qashqai facelift: look agresiv pentru SUV-ul nipon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 × = douazeci patru