Aston Martinul lui David Beckham scos din nou la vânzare

0
203

Auto Trader, cel mai mare site britanic destinat vânzării și cumpărării autoturismelor noi sau second hand, a postat un anunț de vânzare pentru un celebru Aston Martin AMV8 Volante, pentru suma de 445.000 de lire sterline (aproximativ 547.000 de dolari americani).

Mașina a făcut parte din colecția lui David Beckham, cunoscut pasionat de autoturisme de lux. În colecția sa, care valorează 3 milioane de dolari, se află multe modele printre care Bentley, Rolls Royce și, bineînțeles Aston Martin.

Frumosul exemplar este vopsit într-un roșu intens, cu interior din piele de culoare crem și are un motorV8 X-Pack, cu cutie manuală cu 5 viteze și 432 CP. Ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5,5 secunde și are o viteză maximă de 257 km/h. Mașina face parte dintr-o serie de doar 78 de modele similare și a fost menținută într-o stare foarte bună de fostul proprietar.

Aston Martinul lui Beckham a fost recunoscut deseori de paparazzi pe străzile din West London, după culoarea metalizată și numărul de înmatriculare personalizat „DB1001”.

Cuplul Beckham a deținut acest model timp de 15 ani, până în 2018. Când a jucat la Real Madrid, fotbalistul britanic, fiind foarte atașat de modelul său Aston Martin, l-a expediat în Spania ca să circule în continuare cu el.

Mașina se află în continuare în stare foarte bună și chiar a fost expusă cu ocazia London Classic Car Show în februarie, înainte de pandemie.

Rory Reid, celebru jurnalist auto britanic, a declarat că „acest exemplar Aston Martin AMV8 Volante este un model clasic superb și nu mă mir că David Beckham l-a păstrat pentru atât de mult timp. E frumos să știi că cineva din public poate să cumpere această mașină acum doar intrând pe site-ul respectiv, bineînțeles daca are aproape jumătate de milion de lire de cheltuit”.

Foto: Auto Trader

http://www.autotestmagazin.ro/david-beckham-in-excursie-cu-motorul/

http://www.autotestmagazin.ro/beckham-si-a-cumparat-jaguar/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase + 2 =