Au început comenzile pentru Dacia Spring 2024. Cel mai mic preț este 10.990 de euro

0
73

Veste excelentă pentru fanii Dacia Spring. Oficialii companiei au anunțat că noul model poate fi comandat și în România, dar livrările vor începe, conform calendarului oficial, în luna septembrie.

Dacia Spring 2024 poate fi comandată în România. Cea mai ieftină variantă costă aproximativ 11.000 de euro

Dacia a dat startul comenzilor pentru noul Spring facelift! Modelul electric poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus, beneficiind și de o ofertă specială Dacia Finance, la un preț de pornire de 10.990 de euro, TVA inclus. Prețurile au fost confirmate la începutul lunii aprilie, dar de acum, clienții din România pot face și comenzi.

Fără reduceri aplicate, cea mai accesibilă variantă pornește de la 16.900 de euro, TVA inclus. Versiunea de top, Extreme, are un preț de pornire de 19.900 de euro, TVA inclus.

Dacia Spring este disponibilă acum în trei niveluri de echipare: Essential, Expression și Extreme. Motorul electric poate fi fie de 45 CP, fie de 65 CP, acesta din urmă fiind introdus în 2023.

Dacia Spring devine și mai accesibilă prin programul Rabla Plus pentru mașinile electrice. Prețurile încep de la 11.800 de euro pentru varianta Essential și ajung până la 14.800 de euro pentru Extreme. Versiunea Expression poate fi achiziționată cu 13.800 de euro prin intermediul programului Rabla Plus.

„Un an fără griji” cu Dacia Spring

Dacia anunță și un set de reduceri suplimentare pentru Spring facelift în momentul lansării comenzilor. Prin combinarea programului Rabla Plus și a ofertei speciale Dacia Finance, noul Spring facelift poate fi achiziționat cu 10.990 de euro, TVA inclus, în varianta de bază. La versiunea de top, Extreme, prețul final după aplicarea tuturor reducerilor oferite prin Rabla Plus și Dacia Finance este de 13.990 de euro, TVA inclus. Livrările vor începe în luna septembrie a acestui an.

În plus, Dacia lansează campania „Un an fără griji” dedicată versiunii Spring Extreme. Clienții care comandă noul Spring, în această configurație, până la 31 mai, beneficiază de un discount suplimentar de patru sute de euro, ceea ce poate să însemne consumul de energie pentru o perioadă de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− sapte = 1