Auto Test februarie 2020: I LOVE TO DRIVE SAFE

0
29

I Love to Drive Safe!

Fie că sărbătorești Valentine’s Day, fie că preferi Dragobetele, îți poți manifesta dragostea și prin respectul pe care îl ai în trafic, pentru ca toți să ajungem cu bine la cei pe care îi iubim.
Arată că îți pasă și, în luna iubirii, lipește-ți pe mașină sticker-ul pe care l-am inclus în revista Auto Test Magazin din februarie, pe care o poți găsi în rețeaua Inmedio și în toate reprezentanțele RAR.

Din sumarul revistei:
• „De la RAR ai verde!” – flota de autovehicule electrice a Registrului Auto Român;
• Drive-teste cu Audi Q8, Honda Civic Type R, Mitsubishi L200 și nu numai;
• Emanuel Gyenes – victorie la Dakar 2020;
• Interviuri cu Vera Agachi – motociclista care călătorește singură prin Europa, Orlando Ivan – vocea de la radio „Impuls”, Răzvan Bădulescu – posesorul unui Ford A și Cristian Ozon – maestru în arte marțiale și pasionat de vehicule istorice;
• Noi modele din lumea auto: Aston Martin DBX, Kia Futuron, Tesla Cybertruck, Ford Mustang Mach-E, Mercedes-Benz AVTR;
• Reportaje inedite despre copiii pasionați de reparațiile auto și despre cei doi români care au ajuns cu Dacia Duster în Siberia.

#ilovetodrivesafe #autotestmagazin

 

Articolul precedentBrexit! Ce se întâmplă cu maşinile care au volanul pe partea dreaptă
Articolul următorTEST: BMW S 1000 R – Uzina de forță
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu × = 7