Automobile de lux: „Perlele” lui Țiriac

0
47

O mașină deosebită te poate lăsa cu gura căscată, dar ce ar fi dacă ai avea norocul să vezi peste 150 de automobile de lux într-un singur loc?

Provocarea a fost lansată de Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis și-a prezentat mașinile la București. Țiriac Collection și-a deschis porțile pe 30 aprilie, iar în prima zi au participat „nume grele” din sportul românesc: Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Alina Dumitru dar și fetele din lotul național de gimnastică. Țiriac are în garaj mașinile cu care au mers gangsterul Al Capone și cântărețul Elton John.

automobile de lux 2automobile de luxautomobile de lux 3

automobile de lux 5automobile de lux 6

Afaceristul român se mândrește și cu câteva modele vechi de peste o sută de ani, dar este și mare fan al producțiilor noi de la Rolls-Royce, Mercedes și Bentley. „ Piesa” de rezistență este un „La Ferrari”. Constructorul italian a scos la vânzare doar 499 de modele. Țiriac a fost unul dintre cei aleși…

Articolul precedentAUDI intră în acțiune
Articolul următorGimnastică a la kart
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ cinci = 13