AutoTest – 200 de apariții

0
99

După 20 de ani de existenţă, revista AutoTest a ajuns la numărul 200. Putem, aşadar, să ne mândrim cu o revistă ce face istorie în presa auto, cu traiectoria pe care a urmat-o, în special în ultimii ani de existenţă.

AutoTest 20020 de ani pentru o publicaţie naţională ce reprezintă cartea de vizită a unei instituţii importante şi respectate, Registrul Auto Român, cu siguranţă înseamnă mult, mai ales în contextul presei auto româneşti unde revistele de profil dispar într-un ritm ameţitor.
În anul 1994 nici nu se putea vorbi de concurenţă, iar astăzi revistele auto se numără pe degetele de la o mână. Şi totuşi sunt mândră să spun că AutoTest a rezistat în tot acest peisaj unde s-a făcut remarcată prin profesionalism.
200 de numere realizate profesional prin conţinut, formă și stil, subiecte diversificate tratate cu responsabilitate şi, mai ales, obiectivitate dar şi cu o grafică permanent actualizată, departe de interesele de moment, însă aproape de tot ce înseamnă grijă pentru cititori.
Suntem singura revistă care oferă cele mai complete informaţii despre automobile, teste, ştiri, design, istoria mărcilor şi a modelelor, motorsport şi, în egală măsură, cele mai noi informaţii despre activitatea R.A.R.
Ştim că aniversările se fac cu „zgomot”, iar sărbătorita noastră de astăzi îşi merită din plin toată atenţia, însă, noi ne-am gândit să v-o oferim printr-un număr aniversar ce cu siguranţă va primi aplauze. Suntem o echipă tânără ce caută în permanenţă să fie autentică, fresh şi care să poată oferi cititorilor plăcerea în a cunoaşte mai bine lumea automobilelor.
Le mulţumesc celor ce au crezut în noi şi ne-au fost alături în toţi aceşti ani. Iar echipei mele îi transmit că nu am să uit niciodată încrederea pe care mi-au acordat-o în cei 14 ani şi le mulţumesc pentru pasiunea şi propria amprentă pe care o pun în fiecare lună în realizarea acestei reviste.
La mulţi ani, AutoTest!

Lorena Buhnici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + 5 =