Bicicleta Lamborghini

0
178

Mai exact este vorba despre colaborarea dintre Automobili Lamborghini și Cervélo Cycles din care a rezultat o bicicletă de „stradă” într-o ediție limitată.

Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition este o noua versiune a modelului de înaltă performanță Cervélo R5 a cunoscutului proiectant și constructor de biciclete. Este destinată competițiilor rutiere, dar a căpătat motivul coloristic al Lamborghini Aventador SVJ, un tribut al mașinii care în 2018 a stabilit recordul pe circuitul Nürburgring Nordschleife cu timpul de 6: 44,97.

În aceeași măsură este și o demonstrație a spiritului și excelențelor luxului italian mai ales că este accesorizată doar cu componente fabricate în Italia, în ciuda faptului că Cervelo are sediul operațional în Canada. Ediția limitată este completată de un ansamblu mecanic Campagnolo Super Record EPS, jante Campagnolo Bora One, pipă Deda Elementi (conectează ghidonul de axul furcii), anvelope Vittoria Corsa Pro și șaua de la Fizik Aliante. Astfel, Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition poate aborda cele mai abrupte trasee de urcare și coborâre din Alpii Dolomiți italieni, esența sa fiind inspirată de Aventador SVJ, adică să fie rapidă din orice perspectivă, dar să se distingă prin manevrabilitate și agilitate.


Vor fi construite doar 63 de biciclete pentru sărbătorirea anului înființării companiei din Sant’Agata Bolognese, iar prețul de vânzare al uneia este de 15.200 de euro sau 18.000 USD, cu taxe incluse.

Foto: Lamborghini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 + = unsprezece