BMW Motorrad Track Days 2017

0
57

BMW Motorrad (8)BMW Motorrad România a organizat pe pista autodromului MotorPark de la Adâncata un eveniment care a reunit 12 modele de motociclete BMW şi 140 de participanţi din România şi Bulgaria.

BMW Motorrad (6)În marea lor majoritate clienţi sau potenţiali clienţi dar şi jurnalişti de specialitate din ambele țări, aceştia au avut ocazia să facă cunoştinţă cu gama de motociclete BMW dar mai ales cu tehnologiile disponibile pe acestea. Testele organizate într-un mediu controlat şi sub atenta supraveghere a unei echipe de traineri certificaţi, alcătuită din Matei Albulescu, Marius Băcilă şi Cătălin Cazacu, au pus accent pe aspectele vitale ale mersului pe două roţi.

BMW Motorrad (5)Au fost abordate chestiuni fundamentale legate de siguranţa activă – poziţie în şa, trasă în viraje, orientarea privirii – dar și scenarii care au evidențiat modul în care poate interveni electronica în scopul îmbunatăţirii, deopotrivă, a confortului şi a siguranţei la drum. După 17 000 km de kilometri parcurşi în 4 zile cu ajutorul a 1800 litri de carburant MaxxMotion 100 plus, cei prezenţi la eveniment au descoperit beneficiile care se ascund în spatele dotărilor precum ABS, DTC (Dynamic Traction Control), ASC (Automatic Stability Control), ESA (Electronic Suspension Adjustment), Keyless Ride sau pilotul automat. Demarat în urmă cu un an, proiectul BMW România nu se opreşte aici după cum a declarat Ionuţ Bâtu, Country Manager România & Bulgaria la BMW Group România: „Acest gen de evenimente va continua. Vom încerca să mărim numărul lor şi vom încerca să efectuăm cât mai multe drive-teste pentru a face cunoscute calităţile motocicletelor BMW. De asemenea, un lucru care trebuie menţionat este acela că toate motocicletele noastre beneficiază de programul de finanţare “3ASY RIDE”, a cărui condiţii permisive sunt disponibile la oricare dintre dealerii noştri sau pe www.bmwmotorradnews.ro.”.

Modele BMW testate în cadrul evenimentului: R 1200R, R 1200GS, R 1200GSA, R 1200RT, S 1000RR, S 1000R, S 1000XR, K 1600GT, C 650 SPORT, R NINET, R NINET RACER şi R NINET SCRAMBLER.BMW Motorrad (10)

Articolul precedentAvalanșă de vehicule second hand
Articolul următorRAR Argeş: Reprezentanţa din livadă
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 1 = patru