BUCHAREST RING – OLD CARS RALLY

0
111

Clubul Vehiculelor de Epocă organizează în ziua de 10 octombrie 2020 evenimentul „BUCHAREST RING – OLD CARS RALLY”, etapă în cadrul CRRVI organizat de Retromobil Club România.

Evenimentul va propune un traseu de circa 150 km în jurul Bucureştiului, pe drumuri naţionale şi judeţene, precum şi pe străduţe din localităţile din vecinătatea Bucureştiului şi o mică porţiune din centura municipiului Bucureşti (ce nu poate fi evitată).
Veţi descoperi locuri deosebite în arealul ce ne înconjoară capitala şi veţi avea parte de probe interesante.
Taxa de înscriere este de 300 lei (pentru echipaj de două persoane).
Fişele de înscriere, regulamentul particular al raliului şi datele de cont bancar pentru achitarea taxei de înscriere le găsiţi pe pagina de Facebook (format jpg) şi websiteul Clubului Vehiculelor de Epoca (format pdf). Relaţii şi înscrieri la tel. 0721275464 sau pe emailul CVE: clubulvehiculelordeepoca@gmail.com.

Articolul precedentFord Puma: Primul SUV Ford Performance din Europa este „made in RomAnia”
Articolul următorInterviu: Andreea Iancu – Siguranță pe două roți
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = patru