Caravana Mercedes: Camioane de vârf

0
71

Mercedes-Benz Euro VI Truck (5)Caravana Mercedes a noilor modele de camioane cu motoare Euro 6 a ajuns în 15 mai în România şi va străbate ţara noastră până în 26 mai, prin oraşele Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca şi Arad.

Evenimentele interactive constau în prezentări de produse, de servicii şi test-drive-uri, publicul român putând să cunoască astfel cea mai avansată şi mai versatilă gamă de camioane utilitare lansate de producătorul german: Mercedes-Benz Actros, Antos, Arocs, Atego și Unimog.

Mercedes-Benz Euro VI Truck (4)Mercedes-Benz Euro VI Truck (2)Euro VI Truck Roadshow este un proiect iniţiat de Mercedes-Benz la nivel european, cu scopul de a oferi celor interesaţi posibilitatea de a testa noua sa gamă de camioane, ce respectă standardul de emisii Euro 6. Traseul evenimentului, organizat în perioada 8 aprilie – 26 mai 2014, cuprinde următoarele ţări: Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia, Slovenia, Croația, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi România. „Am dorit să mergem cât mai aproape de clienții noştri din toată țara și să le oferim acestora ocazia de a se familiariza cu modelele din noua gamă de camioane Mercedes-Benz, în cadrul sesiunilor de prezentare de modele, susținute de specialiști, dar și la volanul maşinilor”, a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România. Euro VI Truck Roadshow parcurge în România următorul traseu: Bucureşti – Ilfov, în zilele de 15 şi 16 mai, judeţul Bacău (18 – 19 mai), judeţul Braşov (20 mai), judeţul Cluj (22 şi 23 mai, parcarea Agip, DN1-E60, km 490+200, localitatea Floreşti), judeţul Arad (25 – 26 mai, Expo Arad International, Calea Aurel Vlaicu nr. 300). Pe parcursul evenimentelor interactive, vizitatorii roadshow-ului vor lua parte la prezentări de produs şi la sesiuni individuale de test-drive. De asemenea, persoanele interesate pot primi din partea reprezentanţilor de vânzări şi post-vânzări Mercedes-Benz informaţii despre avantajele noilor tehnologii, în contextul normelor Euro 6, intrate în vigoare la începutul acestui an. „Trecerea de la Euro 5 la Euro 6 a fost o provocare dificilă pentru toţi producătorii de camioane, iar în cei trei ani de la lansarea noului Actros, primul camion cu motor Euro 6 de serie din lume, grupul Daimler şi-a demonstrat aptitudinile de lider în inovaţie şi în eficienţă, iar astăzi oferă camionul perfect pentru orice domeniu de aplicaţie în transporturi”, a mai spus Boris Billich.

Mercedes-Benz Euro VI Truck (1)Toate modelele din noua generaţie de camioane Mercedes-Benz sunt disponibile pentru test-drive, şi anume: trei ansambluri cap-tractor Actros și semiremorcă, două şasiuri Arocs echipate cu bene basculabile şi un Arocs cap-tractor însoțit de semiremorcă basculabilă, un Antos, un Atego şi un Unimog.

În completarea gamelor de produs, serviciile post-vânzare vor fi prezentate participanţilor la roadshow, oferindu-le astfel posibilitatea de a cunoaşte importanţa operaţiunilor de service în cadrul activităţilor de transport şi metode de a-și gestiona cât mai bine costurile de întreținere. Totodată, pe parcursul caravanei, consultanții Mercedes-Benz Financial Services oferă informații legate de posibilitățile de finanțare a camioanelor și produsele pe care le oferă pe piața din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi × = 4