Kit off-road pentru noul model Dacia Duster

0
1351

Dacia lansează un kit de off-road pentru noul model Dacia Duster 4×4. Kitul Adventure conține suspensii, anvelope și alte elemente pentru utilizarea mașinii pe teren accidentat.

Dacia prezintă kit-ul Adventure, un kit complet pentru off-road extrem, disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația a treia, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Kitul conține o serie de elemente grafice pentru caroserie, dar și o serie de echipamente speciale pentru off-road. În kitul Adventure regăsim suspensii înălțate Koni (+30 mm), anvelope BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R montate pe jante din tablă (16 inchi), scut motor, precum și scut pentru diferențialul spate.

Kit Adventure pentru Dacia Duster

Pe lista accesoriilor se numără barele de pavilion transversale, un portbagaj de plafon pe care se pot monta un suport de antenă CB și lumini adiționale LED.

Kit-ul Adventure este disponibil la prețul de 5.000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noul Duster în showroom-urile mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie. În plus, kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km

Primele livrări vor avea loc în luna septembrie 2024. Prețul pentru o Dacia Duster echipată cu motorul TCe de 130 CP și tracțiune integrală pornește de la 23.800 euro.

Vă recomandăm și:

Cât costă Dacia Duster 2024

TEST: Dacia Duster TCe150 4×4 – Modelul „alfa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 − = unu