Cea mai mare motocicletă din lume | VIDEO

0
379

Un vlogger american a testat „cea mai mare motocicletă din lume” și a fost foarte încântat. S-a dus la întâlnire cu motorul lui și a constatat că robustul său Harley este un pitic pe lângă uriașul care a costat 160.000 de dolari.

Când vorbim de motociclete mari sigur că gândul de zboară rapid la Honda Goldwing sau la „monștrii” V8 de la Boss Hoss, dar mai cu seamă ne vin în minte celebrele trike-uri. Cine s-ar gândi să facă însă o motocicletă pe un șasiu de cap tractor? S-a ocupat un american pasionat de motociclete, atât de pasionat încât nu s-a uitat la bani, iar din cont i-au zburat rapid rapid 160.000 de dolari.

Să vedem cu ce se poate lăuda acest Tower Trike. Este vorba despre un triciclu dotat cu un motor diesel Detroit, cu aprindere în doi timpi și capacitate cilindrică, rețineți, de 9,3 litri. Acesta trimite către puntea spate 355 de cai putere.

„Motocicleta” are o masă de cinci tone, așa că este clar că nu excelează la capitolul „plecare de pe loc”, iar viteza maximă este limitată la 133 de km/h.

Vlogger-ul a vrut să vadă și cum se comportă la testul jaloanelor și examenul a fost trecut cu bine.

Activiștii de mediu nu văd cu ochi buni această „motocicletă” despre care scriu că este „o crimă împotriva naturii”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 2 = sase