Skoda Fabia Monte Carlo – nivel de echipare special

0
76

Skoda a prezentat echiparea specială Monte Carlo pentru noul model Fabia, versiune ce aduce un look mai sportiv și echipări specifice.

Skoda a lansat oficial vârful de gamă pentru noul model Fabia. Numit Fabia Monte Carlo, modelul se prezintă cu o serie de modificări estetice pentru un look mai sportiv.

Legendara denumire Monte Carlo a fost introdusă de Skoda inițial exclusiv pentru Fabia, simbolizând astfel un lifestyle sportiv încă din anul 2011. Aceste modele speciale Monte Carlo aduc un tribut numeroaselor succese repurtate de marca din Cehia în Raliul Monte Carlo.

Cehii au adoptat un spoiler frontal nou, logo Monte Carlo amplasat pe aripi și jante cu design nou ce pot fi alese în dimensiuni de 17 sau 18 inci.

Grila frontală, difuzorul spate și montanții sunt acum vopsiți în negru pentru a accentua imaginea sportivă a versiunii Fabia Monte Carlo.

Interiorul mărit la această generație este dotat în echiparea standard cu scaune sport cu tetiere integrate și cu volanul sport multifuncțional cu trei spițe. În habitaclu predomină negrul, iar accentele roșii specifice pot fi observate la bandoul decorativ de pe bord, la anumite elemente ale consolei centrale și la mânerele ușilor. Cotierele de la portierele din față și de pe partea inferioară a planșei de bord dispun de decor finisat cu aspect de carbon.

Pe consola centrală poate fi montat un display tactil de 8 sau 9,2 inci.

Clienții care vor alege modelul Skoda Fabia Monte Carlo pot alege între motorizările 1.0 MPI de 80 VP sau 1.0 TSI de 95 și 110 CP. Motorizarea de vârf este 1.5 TSI cu 150 CP. Propulsorul 1.5 TSI de 150 CP este asociat exclusiv cu transmisia automată DSG cu şapte trepte. Această versiune poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 8 secunde, iar viteza maximă este de 225 km/oră.

Noul model Fabia Monte Carlo va fi disponibil pentru comenzi începând din al doilea trimestru al anului 2022.

Foto: Skoda

http://www.autotestmagazin.ro/mic-si-voinic/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase + 9 =