Cutia robotizată Easy-R pentru Dacia

0
64

Dacia-Easy-R-automated-manual-transmission-2Începând din luna iunie 2016, Dacia include în ofertă cutia robotizată Easy-R.

Disponibilă în versiuni specifice, cu cinci trepte, pe motorizarea TCe 90 CP şi, respectiv, cu şase trepte, pe motorizarea 1.5 dCI de 90 CP, această cutie de viteze permite un șofat confortabil. De asemenea, cutia robotizată dispune de un sistem de acționare electromagnetic care asigură debreierea, schimbarea vitezelor și acționarea ambreiajului în locul șoferului și este valabilă în două moduri de funcționare: Drive sau Manual.

dacia_sandero-17

Modul Drive realizează schimbarea treptelor de viteză pe calculator pe baza informațiilor referitoare la condițiile de rulare, în timp ce în modul Manual șoferul decide singur momentul schimbării treptelor de viteză. Cutia robotizată Easy-R oferă, de asemenea, un consum al energiei mai redus decât cel înregistrat de o cutie automată tradițională. Noua transmisie este disponibilă la un preț cu numai 500 de euro mai mare decât cel al versiunii manuale.

VERSION E1 - ENJOLIVEURS ARACAJU

Lansată la sfârșitul anului 2015, versiunea de top a modelului Logan a fost confirmat în scurt timp drept un succes al gamei Dacia. Amatorii propulsoarelor pe benzină pot astfel alege între motorul TCe 1.2 16V, de 73 CP, apreciat de constructorul național atât pentru consumul redus cât şi pentru varianta de 90 CP. Oferta diesel este alcătuită din motorul 1.5 dCI, în cele două variante de putere, de 75 CP şi 90 de CP. Preţurile variază între 9500 Euro pentru modelul Logan Prestige echipat cu motorul 1.2 16V de 73 CP și 13 600 Euro pentru modelul Sandero Prestige, echipat cu motorul TCe 90 de CP și cutia Easy-R.

În curând, puteţi citi în paginile revistei Auto Test Magazin mai multe despre cum se comportă un model Dacia ce beneficiază de cutia robotizată Easy-R.

Articolul precedentBiblioteca pe roţi
Articolul următorAm testat noile linii integrate la RAR
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × = 24