Dacia cu 7 locuri, prezentată oficial în luna septembrie

0
222

Dacia traversează o perioadă efervescentă.  După ce la finalul anului trecut au fost lansate noile generații ale modelelor Logan și Sandero, iar anul acesta am făcut cunoștință cu vehiculul electric Spring, dar și cu noul Duster, Dacia continuă să aducă noi surprize, iar în luna septembrie, la Munchen, vom vedea modelul cu 7 locuri.

Dacia își face din nou simțită prezența pe o piață în care concurența este tot mai acerbă. Producătorul de la Mioveni pregătește lansarea unui autovehicul care va fi foarte bine primit mai ales de cei care fac parte dintr-o familie numeroasă: Dacia cu 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest nou model ar trebui să înlocuiască atât Lodgy, cât și Logan MCV și va conține elemente de design și tehnologii care au fost puse pe noile generații Logan și Sandero lansate la final de 2020.

Dacia cu 7 locuri, prezentată la salonul de la Munchen

Prezentarea oficială va avea loc în luna septembrie a anului 2021 la Salonul Auto de la Munchen, un eveniment care a luat locul celebrului salon de la Frankfurt.

„După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele. Astfel, la Munchen va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021”, au transmis reprezentanții Dacia.

Comunicatul Dacia nu oferă foarte multe informații despre noul model, dar sunt foarte multe voci care susțin că noul autovehicul, cu 7 locuri, va fi o versiune a lui Duster.

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un „dispozitiv complet”:

⦁ În ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional.
⦁ Între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele.
⦁ Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil de pe piață, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 − unu =