Dacia Sandero 2019, prima imagine

0
30

Dacia Sandero va fi „starul anului 2019”. Așa a titrat revista Auto Plus după ce a publicat pe copertă o fotografie cu noul model Dacia Sandero. Vestea i-a luat prin surprindere pe jurnaliștii francezi. Aceștia se așteptau să fie lansat un nou model de Duster, dar au primit o Dacia Sandero, una dintre cele mai bine vândute mașini din Europa.

Este a treia generație de Sandero care va fi construită pe o nouă platformă, cea pe care se află și „Renault Clio”. Jurnaliștii de la Auto Plus au observat o mulțime de îmbunătățiri. Noua Dacia Sandero se prezintă ca un SUV/ crossover compact și seamămă destul de mult cu un Stepway. Dacia Sandero va avea un design complet nou, dar pretul ramane neschimbat”, scrie publicatia franceza care este gata să parieze cu noul model va fi pe placul fanilor brandului Dacia.

Conform sursei citate, si va avea elemente similare cu cele de la Sandero. Cele doua modele ar urma sa fie lansate spre finalul anului 2019.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE

http://www.autotestmagazin.ro/dacia-duster-probleme-la-modelul-cu-cutie-automata/

http://www.autotestmagazin.ro/dacia-duster-coupe-primele-imagini-cu-noul-produs/

Articolul precedentTEST: BMW 740 Ld xDrive – Arta de a călători cu… artă
Articolul următorTEST: Kia Stinger – Instigatorul
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 7 = noua