Dacia și-a prezentat noile modele la Paris

0
123

dacia (20)

Dacia încearcă să-și facă din nou loc printre granzii din industria auto. Producătorul din Mioveni și-a prezentat noile modele la salonul auto de la Paris.


dacia (19)

La patru ani de la lansarea modelelor Logan, Sandero, Logan MCV și Stepway, Dacia propune o restilizare ce pune accent pe design, tehnologie și confort. Care sunt noutățile? În materie de design, partea frontală a fost redesenată, la toate cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceață au fost modificate și oferă un aer robust. În partea din spate modificările au vizat stopurile și bara.

dacia (4) dacia (3)Noile lumini de zi vor utiliza tehnologia LED și integrează patru blocuri optice dreptunghiulare. Modificări importante apar și la interior și vor aduce un plus la capitolul confort. Clienții vor găsi echipamente și spații de depozitare noi, linii cromate și un volan cu patru spițe dotat cu claxon, așa cum au cerut clienții de mai multe ori.

dacia (2)

VERSION E2 - PLANCHE DE BORD - AMBIANCE TISSU - MEDIA NAV - PRISE 12 VOLTS

Loganul a lăsat impresie bună. „În sfârșit, sexy” au scris unii jurnaliști francezi.

dacia (3)

 

Dacia a venit și cu o surpriză la Paris. A prezentat și un Duster cu cutie automată care va fi disponibil, în scurt timp, în România.

Sursa foto 1
Sursa foto 2
Sursa foto 3

Articolul precedentSkoda Kodiaq, lansată la Paris
Articolul următorParis 2016, mon amour
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 7 = treizeci cinci