Skoda Kodiaq, lansată la Paris

0
91

Skoda Kodiaq (3) Skoda Kodiaq, lansată la Paris cu mult fast. Noul SUV de la Skoda este disponibil cu cinci sau cu șapte locuri, iar producătorul ceh este convins că a creat un concurent serios pentru Hyndai Santa Fe, Kia Sorento sau Land Rover Discovery.

Skoda Kodiaq (7)Skoda Kodiaq a fost construită pe cea mai mare platformă disponibilă din grupul Volkswagen. Greutatea totală a mașinii este de 1.452 de kilograme. În cazul unui automobil cu tracțiune integrală se mai adaugă 80 de kilograme. Skoda Kodiaq are o gamă de motorizări formată din cinci propulsoare. În configurația standard, SUV-ul este dotat cu un motor pe benzină de 1,4 litri cu 123 CP. Pentru fanii motoarelor diesel cehii propun un motor de doi litri, disponibil în două configurații de putere: 148 și 187 de cai. Vârfurile de gamă vor fi oferite doar împreună cu tracțiune integrală și cutie automată DSG în șapte trepte. Cea mai mare surpriză oferită de noul SUV este spațiul de depozitare. În cazul variantei cu cinci locuri, clienții au la dispoziție un portbagaj cu o capacitate de 720 de litri, cu cel de-al doilea rând de scaune ridicat. Dacă vă gândiți să-l pliați o să descoperiți un portbagaj de 2.065 de litri.

Skoda Kodiaq (9)Skoda este echipată cu o mulțime de sisteme de asistență: Driving Mode Select, Tow Assist, City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control și Lane Keep Assist. Prețul de pornire la acest SUV este de 26.000 de euro, iar vârful de gamă este mai scump cu 20.000 de euro. Skoda Kodiaq va ajunge în showroom-uri la finalul acestui an.

Sursă foto

Articolul precedentFisker Karma – maşina iubită de soare
Articolul următorDacia și-a prezentat noile modele la Paris
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


3 + = sase