Dacia Spring, „cel mai accesibil vehicul din Europa”

0
84

Dacia Spring cucerește tot mai mulți fani în fiecare zi și primește laude și de specialiștii din piața auto. Modelul constructorului de la Mioveni, fabricat în China, a primit titlul de „cel mai accesibil vehicul auto din Europa”, din partea juriului AutoBest. Dacia Spring este primul model electric care a primit această distincție.

Dacia Spring are tot mai mare căutare, iar clienții așteaptă cu sufletul la gură ziua în care vor primi prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, produsă în China, în fabrica din orașul Hubei. Și specialiștii vorbesc tot mai frumos de acest model. Dacia Spring a fost desemnată „cel mai accesibil vehicul auto din Europa” de juriul AutoBest, alcătuit din 32 de ziariști europeni.

Practic, după premiul Good Deal, cucerit la Automobile Awards, acest trofeu vine ca o recunoaștere a viziunii Dacia de a oferi o soluție de mobilitate 100% electrică accesibilă tuturor.

Dacia Spring, „cel mai accesibil vehicul din Europa”

Vestea i-a încântat pe oficialii producătorului. „Suntem foarte mândri că am câştigat premiul AUTOBEST 2022, un trofeu ce fonfirmă hotărârea Dacia de a oferi clienţilor ceea ce este cu adevărat util pentru ei. Simplu în utilizare şi accesibil, Spring este perfect adaptat epocii pe care o trăim”, a declarat Denis Le Vot, CEO Dacia & LADA.

Dacia Spring a fost lansată în luna martie și a înregistrat rapid peste 43.000 de comenzi la nivel european. Prețul este un argument important pentru cei care îți doresc o mașină electrică pe care să o folosească foarte mult în mediul urban. Prețul pentru varianta Confort Plus a ajuns, în luna noiembrie, la 19.100 de euro. Criza semiconductorilor care a afectat industria auto a ajuns și la Dacia Spring, așa că perioada de așteptare este între opt și zece luni.

Dacia Spring oferă o autonomie de până la 305 km în ciclul WLTP City (partea urbană), iar producătorul susține că „reprezintă un mijloc de mobilitate relevant pentru majoritatea europenilor care conduc zilnic doar 30 de kilometri” și poate fi achiziționată la un preț accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× doi = 16