Dacia Spring se poate comanda din nou în România

0
52

Dacia Spring a fost foarte bine primită în Europa, dar și la noi în țară. Doar în România, mai bine de 4.000 de clienți au comandat modelul electric în prima sesiune din luna martie a anului 2021. Dacia a anunțat că redeschide comenzile pentru modelul Spring, iar livrările vor începe în luna septembrie.

Dacia Spring a avut parte de un succes răsunător încă din momentul în care a fost lansată. Clienții au fost nerăbdători să încerce primul model electric al Dacia, chiar dacă automobilul este produs în China. În România, site-ul Dacia a fost blocat ore multe, după ce mai bine de 4.000 de români au comandat Dacia Spring. Cifra este apropiată de vânzările cumulate de mașini electrice din 2019 și 2020, așa că în fața acestei avalanșe, platforma de comenzi a fost închisă. După aproape patru luni, Dacia a redeschis comenzile pentru Dacia Spring.

„Redeschidem comenzile pentru modelul electric Dacia Spring. Acestea se vor accepta în limita notelor de înscriere în programul Rabla Plus, desfăşurat prin PSIPAN”, au transmis reprezentanţii Dacia. Amintirea programului „Rabla Plus” nu înseamnă automat că toți doritorii vor avea șanse de reușită. Programul a fost deja suplimentat de două ori, nu mai sunt multe tichete, iar eventualele suplimentări nu vor fi foarte consistente.

Dacia Spring, cea mai accesibilă mașină electrică de pe piața europeană

Dacia Spring este cel mai accesibil automobil electric de pe piața din Europa. În România este singurul care poate fi achiziționat cu mai puțin de 10.000 de euro. El poate fi cumpărat cu 7.700 de euro sau 49 de euro pe lună utilizând bonusurile programelor Rabla (1.400 de euro) şi Rabla Plus (10.000 de euro), preţul său fiind de 18.100 de euro în versiunea de top. Modelul care se apropie cel mai mult de acest preț e Volkswagen e-Up!, care are un preţ de listă de 24.000 de euro şi care poate fi cumpărat prin Rabla Plus cu 14.000 de euro.

Dacia Spring dispune de un motor de 45 CP şi are o autonomie de 230 km, care creşte la 305 km în oraş. Echiparea include dotări precum sistem de navigaţie şi aer condiţionat.

În 2019, pe piaţa locală s-au livrat 1.500 de maşini electrice, iar în 2020 piaţa a urcat la aproape 2.900. Anul acesta, în primele două luni, volumul a urcat cu 30%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte + = 8