David Beckham, în excursie cu motorul

0
61

David Beckham (7)David Beckham a plecat în vacanță. Și-a luat motocicleta, doi saci de merinde și haine și s-a pus pe drum. David Beckham se distrează de minune și postează din când în când, pe contul său de Instragam, filmulețe și fotografii în care dezvăluie cum se desfășoară călătoria.

https://www.youtube.com/watch?v=ykFfuwj0t8c&t=8s

Un cuplu din California l-a întâlnit, pe fostul căpitan al naționalei de fotbal a Angliei, într-o benzinărie din Kernville. Beckham se odihnea, sprijinit de motor, după un drum obositor prin deșert. Nu avea geaca pe el, așa că i-au admirat tatuajele de pe brațe. Doamna a vrut o fotografie și un autograf, iar Beckham nu a refuzat-o.

David Beckham (2)

David Beckham (8)Presa tabloidă a speculat din nou că această imagine o va înfuria foarte tare pe Victoria Beckham, fosta componentă a trupei Spice Girls. Cei doi nu se află, de câteva luni, în cele mai bune relații și au existat chiar zvonuri care au spus că se pregătește un divorț. Se spune chiar că cei s-au separat deja, deși locuiesc împreună în reședința care a costa cinci milioane de lire sterline. „Zonele de influență din casă au fost bine stabilite, așa că nu se întâlnesc zile întregi” a scris un jurnalist britanic. Povestea nu este departe de a fi foarte clară. Acum câteva zile, fotografii au avut parte de o surpriză și i-au surprins pe cei doi soți Beckham plimbându-se alături de cei patru copii: Brooklyn, Harper, Romeo și Cruz.

David Beckham (3)

 

David Beckham (5)

David Beckham (4)sursa foto: thesun.co.uk

Articolul precedentMuzeul Automobilului Românesc 
Articolul următorIAC: Etapa a IV-a – Trofeul Călimănești 2017
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 6 = doisprezece