Delia Matache: Da, mamă, conduc bine!

0
42

Delia Matache este una dintre cele mai în vogă vedete din România. Ultimele ei piese s-au bucurat de un succes uriaș și au ajutat-o să se mențină în topuri. Melodia „Cum ne noi” a strâns în prima lună de la momentul lansării 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Delia Matache (1)„Da, mamă, sunt beată” a trecut rapid de acest prag incredibil: 15 milioane de vizualizări într-o singură lună. Piesa a stârnit o mulțime de controverse. Când a cântat prima oară melodia, în direct, la radio, Delia a apărut cu un pahar de vin în mână. Nu a fost singura problemă. Mai mulți părinți au considerat că piesa încurajează consumul de alcool și au cerut să fie scoasă de la TV. Membrii Consiliul Național al Audiovizualului au refuzat solicitarea. „Hai să nu atragem și mai mult atenția asupra cântecului” a fost unul dintre argumente. Delia este un magnet pentru tineri, dar și pentru dealerii de mașini. Așa că nu am fost surprinși să o găsim la Salonul Auto București promovând brandul cu care are contract.
Delia Matache 3Ce mașină preferi?
În acest moment am un Range Rover Evoque (n.r. preț de pornire 44.640 euro). Dar mi-ar plăcea din iarnă să-mi iau alta.
Hai să alegem acum una…
Dintr-o privire îmbrățișează toate automobilele din showroom. Uite, o să iau un Range Rover Sport (n.r. 77.500 euro preț de pornire).
Îți place să conduci?
Daaaa. Foarte mult. Conduc de mulți ani. Permisul îl am de la 18 ani, acum am 33… deci am 15 ani de când sunt la volan.
Cum conduci?
Ca un bărbat.
Ce înseamnă să conduci ca un bărbat?
Înseamnă să fii mai hotărâtă în trafic, înseamnă să anticipezi, înseamnă să nu te pui la cea mai mare coadă la semafor…
Ai avut probleme în trafic?
Ca orice om, nimic special. Am avut și permisul suspendat… de vreo două, sau poate de trei ori? Calc uneori cam tare pedala de accelerație, dar jur că nu-mi dau seama când iau viteză. M-am mai certat și cu polițiștii, eu spuneam că am trecut pe galben, ei susțineau că semaforul arăta culoarea roșie.
Delia Matache (2)Când pleci prin țară cine conduce?
La începuturile mele conduceam mașina proprie și personală chiar și când mergeam la un concert. Erau vremurile în care mă încăpățânam să nu-mi iau un tour-manager și făceam niște curse… Odată am plecat de la Constanța, am trecut prin București și am ajuns până la Timișoara unde aveam concert. Am cântat și am plecat la Vatra Dornei. Tot acest drum l-am parcurs într-o singură zi.
Și cum cântai?
Cântam bine . Eram doar puțin chiaună. Hai că fac pe grozava! Era obositor, așa că acum nu mai stau eu la volan.
Delia Matache 4Ce muzică asculți în mașină?
Să nu te gândești că ascult melodiile cântate de mine. Este ca povestea aceea cu cizmarul care nu are cizme. Ascult multă muzică ambientală, destul de mult rock… depinde în ce stare vreau să fiu. Dacă îmi doresc să capăt puțină energie pun ceva gălăgios.
Îți mai amintești prima mașină?
Ce am avut, Doamne? Am avut o mașină… ca cea care era folosită de poliție pentru aparatele radar.
Renault?
Da, Renault. M-am descurcat cu el din prima.
Mergeai des la service?
Ghinioane nu am prea am avut, dar făceam toate reparațiile la timp. În plus, scăpam repede de ele dacă îmi dădeau bătăi de cap.
Proiecte?
Suntem în plin X Factor, muncim pe rupte. Terminăm filmările târziu în noapte.
Ce piese mai pregătești?
Aștept să se mai sature lumea de mine (Râde). Să nu plictisim.
Am văzut că CNA-ul…
A fost învins. Au pus în discuție piesele „Da, mamă” și „Cum ne noi”… Mă rog, nu consider că am câștigat, dar cred că membrii și-au dat seama că nu este cazul să te superi. Au mai fost și altele. Pavel Stratan spunea: „Eu beu puțin, câte puțin.” A cântat asta ani buni și nu s-a mai supărat nimeni, iar melodia a fost foarte apreciată. Nu îndemn pe nimeni să bea fără măsură și sunt un inamic al celor care după două-trei pahare se urcă la volan.

Articolul precedentHyundai Sonata Hybrid
Articolul următorDemolatorul Volvo FMX
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei + 1 =