Demolatorul Volvo FMX

0
49
Construction Viral - Volvo Trucks - Forsman & Bodenfors - SPOON

Demolatorul Volvo FMX. Ne-am gândit că ar fi o poreclă sugestivă pentru autocamionul gândit de celebrul producător din Suedia.

Inginerii au fost atât de încrezători în rezistența produsului lor încât au avut curajul să-l încredințeze pe mâna unei fetițe de doar patru ani. Sophie a fost cea care a reușit „să îmblânzească” mastodontul și l-a condus, ajutată de telecomandă, printr-un șantier plin cu obstacole periculoase. Primul atac a fost cu o cutie grea, dar autocamionul nici măcar nu a fost zgâriat. Pavăză i-au fost colțurile fabricate din oțel de calitate de trei milimetri.

demolatorul volvo

Sophie a fost cam dură cu noua ei jucărie și a intrat  chiar și într-un zid cu fundație de beton, dar s-a ales doar cu parbrizul spart.

demolatorul volvo

Suedezii au impresionat din nou la capitolul siguranță: șoferul este foarte bine protejat în orice situație de o construcție de tip cușcă, așa că poate scăpa cu viața chiar și în cazul în care camionul se rostogolește de mai multe ori.

demolatorul volvoImaginile cu Sophie conducând camionul în mare viteză au avut mare succes pe internet. Fanii mărcii sunt însă convinși că tot clipul cu Jean Claude Van Damme va rămâne mult timp pe primul loc.

 

Articolul precedentDelia Matache: Da, mamă, conduc bine!
Articolul următorRenault Duster Oroch
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 + opt =