Două ediții speciale Maserati MC20 vor debuta la Goodwood

0
137

Goodwood Festival of Speed este un bun prilej pentru Maserati să scoată la rampă două ediții speciale ale modelului MC20: Icona și Leggenda.

Maserati nu va lipsi de la Goodwood Festival of Speed, cel mai important eveniment auto al verii, unde va aduce două ediții speciale ale modelului MC20. Numite MC20 Icona și MC20 Leggenda, acestea vor fi produse în serii limitate la doar 20 de exemplare fiecare.

Maserati MC20 Icona

Serii limitate

Cele două modele speciale sunt concepute ca un omagiu adus sportivului model MC12 și celor două decenii de la revenirea Tridentului în lumea sportului cu motor în 2004, când a ajuns din nou pe circuit după 37 de ani de absență competițională.

Maserati MC20 Leggenda

Pentru această aniversare, au fost concepute două versiuni speciale, inspirate de MC12 Stradale și, respectiv varianta de competiție, MC12 GT1 Vitaphone. Edițiile speciale includ diverse dotări din programul de personalizare Fuoriserie: culori și interioare rafinate și exclusiviste.

Cele două modele Maserati MC20 în ediție limitată vor fi expuse în Supercar Paddock, zona dedicată celor mai exclusiviste modele din cadrul evenimentului Goodwood Festival of Speed. Alături de cele două exemplare speciale MC20, vizitatorii festivalului de la Goodwood vor putea admira și un Maserati MC12 Versione Corse.

Maserati MC12 Versione Corse

MC12

Modelul creat în 2006 și inspirat de versiunea de competiție, a fost conceput pentru utilizare exclusivă necompetițională pe pistă și produs într-o serie limitată (doar 12 exemplare pentru clienți și un prototip). Modelul era animat de un motor V12 de 755 CP.

Pe standul Maserati va fi expus și MC20 Cielo (varianta decapotabilă a supercarului italian) în culoarea Blu Victory, dar și electricul GranCabrio Folgore, prima decapotabilă 100% electrică din oferta constructorului italian.

Maserati GranCabrio Folgore

Vă recomandăm și:

Maserati GranCabrio Folgore Tignanello – O poveste a vinului

Maserati, două ediții speciale pentru supercar-ul MC20. FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× sapte = 56