Duster Extreme Concept

0
59

duster extreme concept (1)Cu ocazia salonului auto din Sao Paolo, Brazilia, Renault a prezentat Duster Extreme Concept, dezvoltat de Renault Design Latin America.

Este vorba despre un off-roader extrem, cu un design agresiv si accesorii specifice automobilelor destinate mersului pe teren dificil. Garda la sol este mai mare, anvelopele sunt speciale pentru off-road, iar jantele au un singur prezon.

duster extreme concept (3) Caroseria de culoare gri contrastează puternic cu elementele decorative de culoare roșie. Spoilerele sunt modificate, iar pe plafon este montat un set de LED-uri. Roşul din exterior se regăsește și la accesoriile din inteiorul specific unei maşini pentru off-road.

duster extreme concept (2)În ceea ce proveşte motorizarea, Duster Extreme Concept beneficiază de un motor pe benzină, de 2 litri, ce produce 143 de cai putere.

Sursă foto

Articolul precedentBogdan Sindile: Voinţă de fier. Şi nu numai…
Articolul următorAdrian Diaconu: Campion mondial, pilot de motostivuitor
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase × 9 =