Eliberarea CIV și efectuarea ITP, în localitatea dumneavoastră, la cerere

0
113

Serviciul este disponibil pentru doar pentru tractoare agricole, mașini autopropulsate pentru lucrări și remorci speciale apicole.

Colegii noștri de la Departamentul Omologări Individuale şi Inspecţii Tehnice se deplasează în teren, în locul unde sunt garate utilajele sau într-un loc public, stabilit împreună cu autoritatea locală, pentru a nu încurca circulația pe drumurile publice.
Activitatea vine în sprijinul fermierilor care doresc să înregistreze aceste vehicule la autoritatea locală, pentru a le pune în circulație și pe drumurile publice.
Pentru o mai bună organizare, vă recomandăm să cereți sprijinul autorităților locale, iar datele de contact ale reprezentanțelor județene RAR sunt disponibile aici.
Articolul precedentJeep Wagoneer S: model nou electric cu 600 CP
Articolul următorPașaport pentru mașină
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei − = 0