Ferrari 488 GTB – mai iute ca gândul

0
47

ferrari 488 GTB (4)

Noul Ferrari 488 GTB – mai iute ca gândul. La prima sută de kilometri ajunge în doar trei secunde și dacă numeri până la opt atingi 200 de kilometri pe oră. Noua „bijuterie” a celebrului producător italian a fost expusă pe holurile Casei Poporului.

ferrari 488 GTB (3)

Drumul nu a fost lipsit de peripeții pentru că mașina nu a încăput pe intrările mult prea înguste. Organizatorii au reușit să o strecoare doar după ce au înclinat-o pe două roți. Bolidul  costă aproape 200.000 de euro, dar chiar și la acest preț cinci români și-au cumpărat deja noul Ferrari, iar anul viitor alți opt își vor împlini visul. Potrivit Forza Rossa, compania care se ocupă de vânzarea produsului în România, Ferrari 488 GTB are 670 CP la 8000 RPM și o putere specifică de 172 CP/litru, un nou record pentru un Ferrari de stradă.

 

ferrari 488 GTB (9)

ferrari 488 GTB (11)

Articolul precedentUn pahar cu apa Honda
Articolul următorRenault Corbusier: mașina-omagiu
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × 5 =