Ford F-150 Raptor- Alpinistul curajos

0
68

Ford F-150 Raptor (7)

Este imbatabil! Nimic nu-l sperie. Vorbim în Auto Test Magazin despre noul Ford F-150 Raptor SuperCrew. Bolidul a fost testat pe văi pline cu bolovani, pe dune din deșert și pe terenuri pline cu noroi și nisip. Toate aceste încercări au fost trecute cu bine de Ford F-150 Raptor.

Ford F-150 Raptor (6)

Autovehiculul a fost prezentat prima oară la salonul auto de la Detroit și fanii au fost încântați. Producătorii lui sunt convinși că acest model va ajuta F-150 să rămână cea mai căutată și mai îndrăgită mașină de pe piața americană. Ford F-150 Raptor SuperCrew este făcut pentru cei îndrăgostiți de aventură, gata să exploreze cele mai dificile trasee.

2017 Ford F-150 Raptor SuperCrew
2017 Ford F-150 Raptor SuperCrew

Mașina are transmisie automată cu zece trepte și este echipată cu un motor dublu-turbo V6 de 3,5 litri EcoBoots care oferă 411 cai putere și un cuplu maxim de 588 Nm. „Ford F-150 al anului 2017 oferă cel mai bun cuplu din segment” a spus mândru Raj Nair, vicepreședintele și directorul tehnic al companiei producătoare. Modelul beneficiază de un surplus de agresivitate și de o înfățișare sportivă, și a fost conceput cu câteva serii suplimetare de protecție pentru caroserie.

Ford F-150 Raptor (11)O altă idee câștigătoare a fost folosirea unor aliaje din aluminiu, o soluție care a scăzut masa totală cu aproape 225 de kg. Modelul F-150 Raptor Super Crew este dotat și cu celebrul Terrain Management, sistem care îți oferă posibilitatea de a alege din șase moduri de rulare.

Ford F-150 Raptor (3)

Articolul precedentMaşina Malaxa
Articolul următorCălătorie în Oman
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 × patru =