Ford Mustang GTD: versiune performantă cu 800 CP

0
1292

Americanii de la Ford concurează în acest an în cursa de anduranță de 24 de ore de la Le Mans cu modelul Mustang, motiv perfect pentru a lansa o versiune superperformantă numită Mustang GTD.

Ford profită de prezența în cursa de 24 de oră de la Le Mans pentru a lansa o nouă variantă performantă pentru modelul Mustang. Numită Mustang GTD, noua variantă va utiliza un propulsor V8 de 5,2 litri supraalimentat ce va furniza peste 800 CP.

Acesta va fi prezentat pentru prima dată publicului prezent la cursa de 24 de ore de la Le Mans în varianta Carbon Series ce are o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon expusă. Capota și plafonul sunt din fibră de carbon, iar jantele din magneziu sunt nuanța Magnetite.

Ford Mustang GTD – debut la Le Mans

Pentru caroserie, clienții pot alege dintre nuanțele Polymimetic gri, Race roșu, Shadow negru, Frozen alb și Lightning albastru.

Pentru o aerodinamică pronunțată se poate alege pachetul Performance pentru Ford Mustang GTD. Acesta include flapsuri aerodinamice în podea, eleron cu sistem DRS, jante de 20 de inch, din magneziu și o serie de elemente aerodinamice, inclusiv la nivelul spoilerului frontal.

Interiorul este plin de elemente sportive, inserții de carbon, scaune sport Recaro și padele din titan pe volan. Ecranul central are 13,2 inchi, iar instrumentarul de bord folosește un ecran de 12,4 inchi cu o grafică specifică.

Tot inspirate din motorsport sunt și o serie de butoane dedicate amplasate direct pe volan de unde se poate regla fermitatea suspensiei sau modul în care sună evacuarea.

Vă recomandăm și:

Ford Mustang în Europa

TEST: Ford Mustang Bullitt – Mașina trofeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − = 5