Gumball 3000 în România

0
74

Gumball 3000 a fost pentru prima oară în România. Sibiu şi Bucureşti au fost oraşele care i-au găzduit pe concurenţii din Gumball 3000 şi maşinile lor luxoase. Punctul culminant al vizitei din România a fost Piaţa Constituţiei din capitală.

gumball 3000Bucureştenii au profitat de ocazie şi au făcut o mulţime de poze. Auto Test Magazin nu a lipsit de la evenimentul devenit celebru în Europa. La Gumball 3000 au participat peste 120 de maşini, raliul adunând la start mașini precum Bugatti Veyron, Hennessey Benom GT, Ferrari, Lamborghini, Bentley și Rolls-Royce.

gumball 3000Cel mai scumpă bijuterie este un Porsche Spider,  cu un motor de 900 de cai, ce valorează peste un milion de lire sterline. Printre participanții Gumball 3000 se numără DJ Afrojack, fostul pilot de formula 1 Jean Alesi, rapper-ul Eve și imaginea skateboarding-ului Tony Hawk. La Bucureşti ar fi trebuit să ajungă şi David Hasselhoff, dar celebrul actor din seria Baywatch s-a pierdut pe drum şi nu a mai mai ajuns în România.Startul raliului s-a dat la Dublin pe data de 30 aprilie. ”Regii șoselelor” au parcurs un traseu incredibil de 3000 de mile, prin 11 țări din Europa, un adevărat super auto test pentru concurenţi şi bolizii lor de lux.

gumball (1)

De cele mai multe ori şoferii depăşesc foarte mult viteza regulamentară aşa că poliţiştii sunt cu ochii pe ei. În România unii dintre ei au mers cu aproape 340 de km/h şi au fost foarte bucuroşi că au fentat radarul şi au scăpat fără amendă.

gumball 3000

Taxa de participare la acest eveniment exclusivist este de 40.000 de lire sterline. Evenimentul a luat naștere în anul 1999 din dorința antreprenorului Maximillion Cooper de a combina activitățile sale preferate într-un eveniment special.

gumball 3000

Fundația Gumball 3000 a găzduit licitații de caritate pe tot parcursul evenimentului pentru sprijinirea proiectelor care îmbunătățesc educația și infrastructura în comunitățile sărace ale lumii.

gumball 3000

Articolul precedentKamara cântă pe trotinetă
Articolul următorPilotul de Formula 1 – un jocheu modern
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ trei = 7