Kamara cântă pe trotinetă

0
45

Kamara canta

Kamara cântă în fiecare zi… pe trotinetă. Cântăreţul nu are permis de conducere, dar poate fi văzut zilnic prin traficul din Bucureşti conducând o trotinetă electrică numită E-TWOW. În acest fel Kamara traversează rapid oraşul şi pierde foarte puţin timp pe drum.

(Auto Test Magazin) Cum te descurci cu trotineta în trafic?
Foarte bine. Este o trotinetă electrică, care se numește E-Twow, fabricată de un român din Craiova, stabilit la Shanghai. Poți să mergi cu ea și cu 30 de km pe oră.
(Kamara) Destul de rapid…
Sigur că ar fi bine să te deplasezi cu viteză mai mică. Dacă nu o forțezi poți să mergi și 35 de kilometri fără să o încarci. O poți alimenta de la orice priză: acasă sau într-o cafenea. Unii își pun telefonul la încărcat eu apar cu trotineta.
(Auto Test Magazin) Mergi des cu ea?
Când este frumos afară sunt rege pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei. Pe marile bulevarde nu risc să merg, dar mă avânt pe străduțe și trotuare. Am trei trotinete de acest fel. Am călătorit cu ele aproape 3.000 de km, puteam să ajung până în Franța.
(Auto Test Magazin) Kamara cântă pe trotinetă? Ce spun oamenii când te văd?
(Kamara) „Bravo, Kamara! Ești foarte cool!” Să știi că și Aurelian Temișan are o astfel de trotinetă. Justin Bieber la fel. Eu cred că acesta este viitorul într-un oraș aglomerat. Am avea mai puțină poluare, mai puține accidente, mai mult bun simț și zâmbete.
(Auto Test Magazin) Ai avut ceva accidente?
(Nimic serios. Eu sunt prevăzător și nu mă grăbesc niciodată chiar dacă, uneori, întârzii la întâlniri. Toată lumea fuge. Unde te grăbești? Spre sfârșitul vieții? Pe repede înainte iubim, ne certăm, ne împrietenim. Nu pot să trăiesc mai lejer, să iau lucrurile mai încet?
Kamara canta(Auto Test Magazin) Înțeleg faptul că la un moment dat ai condus un scuter…
(Kamara) Da. Am avut un Vespa. Pe vremea aceea se mergea doar cu atestat. Acum nu mai este suficient. Nu am permis nici pentru mașină, nici pentru moto. Am picat sala de trei ori: întrebările din mecanică și medicină mi-au pus capac. Acum o să dau și o să iau.

Kamara nu are emoţii cu soţia la volan
(Auto Test Magazin) Soția cum conduce?
(Kamara) Nu am nicio emoție când stau pe scaunul din dreapta și conduce Oana. Mă amuză când se supără în trafic pe o doamnă care se află la volan și îmi spune: „Uite, domne’ femeile astea!” (râde)
(Auto Test Magazin) Ai avut emoții când s-a lansat în muzică?
(Kamara) Prima oară a cântat cu mine. Nu mi-a fost deloc teamă. Acum cântă cu Alessia în singura trupă de fete din România, Kimale. Piesa lor, „Ya Libliu Tebya”, este difuzată de radiourile din Rusia, nu și de cele din țara noastră. Nu știu de ce…
(Auto Test Magazin) Știu că ai și o soră care a cântat…
(Kamara) Da, la vârsta de 10 ani a câștigat, în Guineea, un mare concurs. La 16 ani era deja foarte cunoscută pe continentul african. Din păcate a renunțat. Acum are patru copii și am auzit că vrea să cânte din nou.
(Auto Test Magazin) Nu v-ați gândit la un duet?
(Kamara) Este foarte greu. Să cântăm ceva de dragoste nu putem, poate să încercăm o melodie cu mesaj social. Dar este greu să prindă…
(Auto Test Magazin) De ce crezi asta?
(Kamara) Uite… Eu sunt român, după mamă. M-am născut aici, știu bine limba, dar sunt văzut ca un străin. În Guineea îmi spuneau „albule”, iar aici îmi spun „negrule”. Ce să fac?
Kamara canta(Auto Test Magazin) Ai avut de suferit din această cauză?
(Kamara) Eu nu sufăr. Îmi este milă de oamenii care gândesc așa. Odată nu m-au lăsat să intru într-un club. Bodyguarzii m-au întrebat dacă sunt pe lista de invitați deși nu exista așa ceva. Încă nu eram cunoscut. După un an am ieșit „pe piață” și m-am întors la clubul respectiv. Și aceiași bodyguarzi îmi spuneau „domnul Kamara, poftiți”.
(Auto Test Magazin) Te-au durut aceste lucruri?
(Kamara) Am înțeles că un om de calitate nu va gândi niciodată așa. Unii spuneau: „Este negru… este urât, este maimuță”. Uite… mama mea a murit acum doi ani, în brațele mele. Pe site-ul unui ziar, unul dintre cititori a scris: „Ce bine, un negru mai puțin”. Ce poți să mai zici? Ziarul respectiv nu a șters niciodată acel comentariu. Eu nu înțeleg aceste diferențe. Dacă te tai, tot sânge curge, tot un suflet există în fiecare.

(Auto Test Magazin) Ce planuri muzicale ai?
(Kamara) O să lansez o piesă singur, apoi o să avem o melodie Alb-Negru. Sunt și alte proiecte împreună cu Ralflo și Rareș. Sunt multe idei frumoase, așa că eu spun să ne urmăriți cu atenție.

(Auto Test Magazin) De ce ți-ai vopsit părul?
(Kamara) M-am vopsit de puțin timp. Nici nu voiam să se știe, dar am uitat că sunt blond și am confirmat prezența la două evenimente mondene. Cred că începe culoarea să-și facă efectul… fără nicio adresă (râde). Spuneam că vreau să lansez prima mea melodie solo și m-am gândit la o schimbare de look.

Articolul precedentKia Sportage: Ofensiva coreeană
Articolul următorGumball 3000 în România
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× noua = 81